marți, 25 mai 2010

Chiftelute din peste


Ingrediente:
  • 500 gr. file de peste
  • o ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • o ling. zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • o felie de paine (fara coaja) inmuiata in apa
  • faina
  • sare si piper
  • 2 ling. de ulei+ulei pt. prajit

  • fileul de peste se toaca marunt.......

  • .........se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul.......



  • .....ceapa verde tocata, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, uleiul, zeama de lamaie, sarea si pipereul. Se framanta bine toate ingredientele......

  • .....dupa care se fac bilute mici, se dau prin faina, iar apoi se prajesc in ulei incins.....


  • .....asa arata dupa ce s-au prajit.....

  • ......si servite cu paste si sos tomat.....



Reteta preluata de aici

2 comentarii:

Nely spunea...

Imi plac mult chiftelutele din peste. Oare din pangasius crezi ca ies gustoase? Tu ce peste ai folosit?
Daca iti face placere, un premiu te asteapta la mine pe blog.
O zi buna!

violette spunea...

Nely multumesc pt. premiu si pt. vizita
p.s ...eu am folosit pt.chiftelute file de merlucius, dar ma gandesc ca se poate folosi orice fel de peste :)