Ingrediente: 100 gr. orez, 3-4 cepe mai mici, un ardei gras, 2 morcovi, 2 dovlecei, fasole verde, cativa catei de usturoi, 2 ling. pasta de rosii, 3-4 ciuperci, condimente.
- se pune ulei la incins intr-o cratita, se adauga usturoiul, ceapa taiata julien, putina boia si se lasa sa se caleasca putin,
- dupa ce ceapa s-a calit se adauga mrcovul, ardeiul si dovlecelul taiate cubulete
- peste legume se toarna cca 1/2 cana de apa se se lasa sa fiarba
- cand morcovii sunt aproape fierti se adauga ciupercile, pasta de rosii, condimentele si fasolea verde
- mai lasam cam cca 2-3 minute legumele la foc, dupa care se adauga orezul fiert
- la sfarsit se mai pot adauga condimente (sare si piper dupa gust)
2 comentarii:
Ciao, Adela! Am incercat reteta asta aseara si a iesit tare delicioasa :). Multumesc mult ca ai postat-o. A fost excelenta! Te pup!
Ciao Oana...ma bucur tare mult ca ti-a placut reteta!...
te pup si eu!
Trimiteți un comentariu