Ingrediente:
- 500 gr. file de peste
- o ceapa verde
- 3 catei de usturoi
- o ling. zeama de lamaie
- patrunjel verde
- o felie de paine (fara coaja) inmuiata in apa
- faina
- sare si piper
- 2 ling. de ulei+ulei pt. prajit
- fileul de peste se toaca marunt.......
- .........se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul.......
- .....ceapa verde tocata, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, uleiul, zeama de lamaie, sarea si pipereul. Se framanta bine toate ingredientele......
- .....dupa care se fac bilute mici, se dau prin faina, iar apoi se prajesc in ulei incins.....
- .....asa arata dupa ce s-au prajit.....
- ......si servite cu paste si sos tomat.....
Reteta preluata de aici
2 comentarii:
Imi plac mult chiftelutele din peste. Oare din pangasius crezi ca ies gustoase? Tu ce peste ai folosit?
Daca iti face placere, un premiu te asteapta la mine pe blog.
O zi buna!
Nely multumesc pt. premiu si pt. vizita
p.s ...eu am folosit pt.chiftelute file de merlucius, dar ma gandesc ca se poate folosi orice fel de peste :)
Trimiteți un comentariu