Se transeaza carnea, se bate ca si pentru snitele si se presara cu sare. Fiecare bucata se da prin faine si se prajeste intr-o tigaie in ulei, dupa prajire se scot intr-un vas.
Faceți căutări pe acest blog
marți, 28 aprilie 2009
Escalop de porc cu ciuperci
Ingrediente: 1 kg carne de porc, 450 g. ciuperci, 200 g. pastrama de porc, 100 ml. ulei, 100 g. faina, 75 g. unt, 100 ml. vin, 250 ml. bulion, cativa catei de usturoi, 50 g. sare, piper., verdeata.
Se transeaza carnea, se bate ca si pentru snitele si se presara cu sare. Fiecare bucata se da prin faine si se prajeste intr-o tigaie in ulei, dupa prajire se scot intr-un vas.
Se transeaza carnea, se bate ca si pentru snitele si se presara cu sare. Fiecare bucata se da prin faine si se prajeste intr-o tigaie in ulei, dupa prajire se scot intr-un vas.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
arata foarte bine. Deja mi-e foame! Mi-ai facut pofta!
Ms. de vizita!Te mai astept pe la mine:)
Trimiteți un comentariu