vineri, 23 ianuarie 2009

Sufleu de paste cu sunca

Ingrediente:

· 250 g paste fainoase
· 3 foi lasagna
· 250 g varză
· 150 g brânză burduf
· 100 g cascaval ras
· 100 g şuncă pui
· 150 g carnati
· 50 g sunca de curcan, 50 g salam piept pui
· 3 ouă
· 4 linguri de smantana
· Sare, piper, nucşoară, patrunjel.



Pastele fainoase se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se pune putin ulei intr-o tigaie si se prajeste carnatul taiat felii. Se scoate carnatul dupa care se pune varza taiat si se lasa la calit adagand cate putina apa.

Dupa ce pastele s-au fiert, se strecoara, se spala in apa rece si se amesteca cu varza calita. Dupa terminarea pregatirii pastelor ne ocupam de compozitie, care se pregateste astfel: 2 ouale se bat ca si pentru omleta, se adauga 3 linguri de smantana, branza de burduf si feliile de salam si sunca taite cubulete (se adauga condimente dupa gust: sare, piper, nucsoara, patrunjel ).

Asamblare:

Intr-o tava pentru cuptor se pune intr-un strat gros pastele amestecate cu varza, peste se adauga ouale amestecate cu sunca si branza, peste se pune carnatul iar apoi foile de lasagna.



Se amesteca oul ramas, cascavalul si o lingura de smantana si se pune peste foile de lasagna. Se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 minute.




Niciun comentariu: