Ingrediente: 1 pahar albusuri,1 pahar zahar, 1 pahar faina, 100 gr nuci taiate si prajite, 50 gr ulei sau unt topit, coaja rasa de portocala, 50 gr. cacao, zahar vanilat, 100 gr ciocolata.
Preparare: Albusele se bat bine dupa care se adauga zaharul, faina, uleiul, nucile, coaja de portocala. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune o 1/3 din compozitie (in restul de compozitie se adauga cacao), se adauga bucatile de ciocolata iar deasupra restul de compozitie.
Se lasa la cuptor aprox. 40 de min. Dupa ce se scoate de la cuptor se pudreaza cu zahar vanilat!
7 comentarii:
pai si bunatate de reteta nu ne-ai dat?
Reteta urmeaza sa o postez!!!!
Mi-ai facut o pofta de chec...cu o cafeluta...mmm...
Super chec!Merita un premiu,care te asteapta la mine!XOXO
Super arata ,am o gramada de albusuri si o sa le folosesc curand ca ma incanta checul tau!
Salutari din Orastie...pa..pa.
Minunat chec
餐飲設備
製冰機
洗碗機
咖啡機
冷凍冷藏冰箱
蒸烤箱
關島婚禮
關島蜜月
花蓮民宿
彈簧床
床墊
獨立筒床墊
乳膠床墊
床墊工廠
產後護理之家
月子中心
坐月子中心
坐月子
月子餐
Trimiteți un comentariu