joi, 19 martie 2009

Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf











Ingrediente:
450 g ficatei pui;
250 g ciuperci;
2 morcovi;
2 cepe;
150 g faina, condimente, 3 linguri smantana, 1 pasta tomate, 1 lingura pasta ardei, 1 lingura hrean.
Mod de preparare:
Ficatul se curata, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se da prin faina si se pune la prajit in ulei incins. Se lasa la prajit 2-3 min. pe fiecare parte dupa care se scot intr-un vas. In acelasi ulei incins se pun la calit ceapa taiata Juline si morcovii. Se adauga pasta de ardei si hreanul, o canita de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie morcovul. Cand morcovul este aproape fiert se adauga ciupercile taiate in patru. Se mai lasa cateva minute pe foc, dupa care se adauga amestecul de smantana si pasta de tomate. Se adauga ficateii, se condimenteaza si se mai da un clocot.
Se serveste cu pilaf de orez sau cartofi piure.