500g faina, 2 oua, 1/2 cub drojdie, 2 linguri ullingura zaharei, 1 , sare, 100ml apa calduta.
INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA:
2 vinete, 2 ardei, 2 rosii, 2 catei usturoi, 150g sunca, 150g ciuperci, 150g branza de burduf, ketchup, condimente dupa gust.
Pentru blat se amesteca toate ingredientele si se lasa la dospit aproximativ 1/2 h.
UMPLUTURA:
Vinetele si ardeii se coc dupa care se curata si se taie cubulete. Rosia se curata de coaja si se taie la fel cubulete. Acestea se calesc impreuna cu usturoiul in putin ulei circa 15 min., se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ciupercile se taie felii si se calesc cu putin ulei.
Dupa ce aluatul a dospit, se imparte in doua bucati egale. Se ia cate o bucata si se intinde pe folie de aluminiu, se unge cu ketchup, se adauga jumatate din: amestecul de legume, ciuperci, sunca si branza.
Se lasa la cuptor 10 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu