




Reteta este preluata de aici insa cu unele modificari.
Ingrediente: 500 gr.spanac, 3 oua,100 ml.lapte, 100 gr.unt, 50 gr.faina, 150.gr.sunca, 200 gr.urda, 2-3 lg. crema de branza hochland, 2 lg.smantana, sare, piper.
Mod de preparare: Din unt, lapte si faina se face un soc bechamel; se lasa la foc pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Se i-a de pe foc si se lasa la racit, iar apoi se adauga galbenusurile, unul cate unul, spanacul tocat marunt si albusurile batute spuma, sare si piper. Se pune compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pt. 15-20 de min.
Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt /folie de aluminiu si se lasa sa se raceasca.
Umplutura: sunca se taie cubulete mici, se adauga urda, crema de branza, smantana, condimente dupa gust.
Se scoate rulada de la rece, se umple cu crema de branza, se ruleaza ,se impacheteaza in folie si se lasa la frigider pentru cateva ore/sau peste noapte.
3 comentarii:
Mi-ai dat o idee cu aceasta rulada...
O seara placuta. Sanda.
Ma bucur mult ca ti-a placut reteta.Sper sa o incerci!
免費a片下載無碼有
線上看a片直播a片下載
色a片色情自拍影片庫
線上看a片直播a片下載
免費成人a片直播
a片
a片寫真
免費a片下載無碼有
免費a片
a片a漫
Trimiteți un comentariu