Ingrediente: 4 cani de faina, 1 cub de drojdie, o mana de zahar, 1/2 kg unt(eu am folosit un pachet de unt si unul de margarina), 1/2 cana de lapte, cateva galbenusuri (eu am pus 4), 1 praf de copt, sare, scortisoara, mac, nuca, mere, zahar vanilat.
Mod de preparare:
- in mijlocul fainii se face cuib, se pun galbenusurile, drojdia, praful de copt, praful de sare, zaharul si untul taiat bucatele;
- se amesteca bine toate ingredientele, pana incepe sa se incorporeze untul in faina;
- se adauga laptele si se continua sa se framante pana devine o coca moale (daca e cazul se mai poate adauga putin lapte)
- nu trebuie sa se topeasca de tot untul
- cand aluatul e gata framantat se face sul si se lasa la dospit cca o ora
Umplutura: nuca (macinata si fiarta in lapte), mere si mac
- dupa ce aluatul a dospit se taie in bucati (depinde de cate rulouri vreti sa faceti; eu am facut 8)
- se intinde o foaie subtire, se aseaza umplutura intr-o margine, se ruleaza si se da la cuptor
2 comentarii:
Iti ofer cu drag premiul "Lovely blog", te astept sa il ridici de la mine de pe blog!
餐飲設備
製冰機
洗碗機
咖啡機
冷凍冷藏冰箱
蒸烤箱
關島婚禮
關島蜜月
花蓮民宿
彈簧床
床墊
獨立筒床墊
乳膠床墊
床墊工廠
產後護理之家
月子中心
坐月子中心
坐月子
月子餐
Trimiteți un comentariu