![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBFb4t_Y9lIfEqytcybj16ddCBo7rUOIwVn829fxWpNOrgK26E5MfnuGr5QFRXV9wWc3yqFMM_kHd1M5h0qc2hzxMYD6E5-qkYiKmpjEaW7n24tXeBDAjTDN1EO_q_vGeGZdTBwM32mf0/s400/poza3.bmp)
Ingrediente: 1 kg. carne de porc, o ceapa mare, 1 lingura untura/ulei, vin rosu, sare , piper, boia, foi de dafin, patrunjel, salvie, rozmarin, cimbru, usturoi granulat.
Mod de preparare:
- Carnea spalata se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper si boia
- Se toaca ceapa julien, se caleste in ulei/untura si se adauga putina boia;
- se adauga feliile de carne si se rumenesc bine pe ambele parti;
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6j-qsrtA4Uq1dPHdMeug9i5gv94tRme8VdLZEpqZU15_TVgYdJakxz83H9BHFvxu8Cqx0-7WcQ6wex5z33YgSkbRZ3Pjv6hO_d_hn0ygnRAGjkkQxD93a9M2UdfNfWXZkRgVIl2MaURI/s400/poza1.bmp)
- dupa ce carnea s-a rumenit pe ambele parti se adauga putina apa, foile de dafin si se lasa la foc mic pana ce scade apa
- cand apa a scazut si carnea e aproape gata, se adauga vinul, restul de condimente(dupa gust) si se mai lasa 5-10 min. la foc
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu