sâmbătă, 4 aprilie 2009

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Ingrediente: 4 pulpe pui, 250 gr. ciuperci, morcov, radacina patrunjel, ardei rosu, ceapa, cartofi

Pulpele se condimenteaza cu sare, piper si boia. Ciupercile se taie in patru, ceapa se taie felii, iar morcovul, patrunjelul si ardeiul se taie fasii.

Se pune putin ulei intr-o tava, se aseaza cartofii deja taiati in doua, se condimenteaza cu sare si piper. Peste cartofi se adauga morcovul, patrunjelul si ceapa felii. Se aseaza pulpele si se acopera totul cu ciupercile si ardeiul rosu. Se mai condimenteza cu sare si piper apoi tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru aproximativ o ora jumate la foc mediu (1 1/2h). La jumatatea timpului se indeparteaza folia si se adauga putina apa sau vin (dupa pofte) si se lasa pana la sfarsit.
POFTA BUNA!

3 comentarii:

diamond spunea...

arata yum yum, as papa cu toata placerea!
violeta, te inivit pe blog sa ridici premiile pe care le meriti pt munca si talent!

Bucataria mea-Paula spunea...

ceva ce are mereu "priza" la musafiri, copii etc... foarte gustos!!!:)

Oana Birceanu spunea...

Delicioase! Sotul meu a inceput sa-mi aprecieze mancarea de cand tot umblu pe blog-ul tau :)