![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLbFsH1O8TtrOkabiNu0n_PSeNAcg9KgfVkxYtwTXeSgcCRKiZkIU2aSxN9YBaRIJm1eIxD91OV5FAPiXK8z8VpAbHbNCupLsqLF_u7TKMMJQ9jBmVmiNLkxnMj8YZgy4bkKiNwU78n-U/s400/cartofi+la+cuptor+3.jpg)
Ingrediente:4 cartofi mari, 50 gr.sunca, gratar (50 gr.), mix de legume, maioneza, cascaval ras, unt (100 gr.), smantana (2 ling.), ketchup, o rosie, masline, condimente (sare, piper, patrunjel).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTCBMJwzPqj1NiPsYwkV0aPXMspCXMeCZ-abbkI1E6hk00clAbQ-GRjgS6IgyXyzzi1RZZxH2Hlat-Q39Y7tWkUto5xYuaavr1-ZldmwI4KN6Z-vnKhMAPeAtgeyjgcFvTaOzh6_lmoj0/s400/cartofi+la+cuptor+1.jpg)
Se pun cartofii intregi la cuptor si se lasa la copt pana se inmoaie; cand sunt gata se taie deasupra si se scoate miezul. Acesta se amesteca cu untul, cascavalul ras si smantana, pana devine ca si o pasta. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii scobiti, se adauga cubulete de carne si sunca, maioneza, legumele, maslinele, rosiile taiate cubulete si ketchup-ul. Deasupra se presara cascaval ras si patrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu