
Urmatoarele cantitati sunt pentru 3 cozonaci. Asadar avem nevoie de: 2 kg faina, 9 oua (din care unul pentru uns deasupra), 250 gr unt, 500 ml lapte, 50 gr drojdie de calitate, 500 gr zahar, esenta de vanilie si portocale, 5 gr sare, coaja de la o lamiie, 100 gr ulei, umplutura de cacao si nuca( cacao, zahar, nuca macinata, esenta de rom/vanilie).
Mod de preparare: Se prepara maiaua din circa 3 linguri faina care se pun intr-un castron si se oparesc cu jumatate din cantitatea de lapte fierbinte(amestecat in prealabil cu zaharul) si se bate pana devine o pasta moale ca o alifie. Peste acest amestec se sfarma drojdia si se pune la crescut la loc cald ferit de curenti de aer rece.


Aluat se acopera cu un servet curat si gros, se pune la caldura si se lasa sa creasca (se tine la caldura 2 si chiar 3 ore). Cind coca a crescut bine, se iau pe rind bucati, se intind putin, se presara umplutura si apoi se ruleaza, dupa care se pune in tavi de cozonac lungi si inalte, pregatite cu hirtie inalta unsa cu unt. Se unge cozonacul cu galbenus amestecat cu ulei ca o maioneza si se presara cu zahar pentru aspect. Coptul nu trebuie sa dureze mai mult de 60 de minute.
2 comentarii:
餐飲設備
製冰機
洗碗機
咖啡機
冷凍冷藏冰箱
蒸烤箱
關島婚禮
關島蜜月
花蓮民宿
彈簧床
床墊
獨立筒床墊
乳膠床墊
床墊工廠
產後護理之家
月子中心
坐月子中心
坐月子
月子餐
夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
免費a片AV女優
免費無碼a片
a片免費試看
免費a片下載
色女a片群
情色a片
免費a片
Trimiteți un comentariu