joi, 4 februarie 2010

Fursecuri

Ingrediente (masura folosita e ceasca de cafea):
  • 3 oua intregi
  • 3 canite ulei
  • 3 canite zahar
  • 6 canite faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • zeama de lamaie
  • coaja rasa de portocala
  • un praf de sare
Ouale se bat bine cu zaharul pana cand devin o pasta cremoasa, se adauga ueiul putin cate putin, coaja rasa de portocala, bicarbonatul stins cu lamaie, putina sare iar la sfarsit faina.


Se obtine un aluat nu prea tare; se pune cate putin din compozitie intr-un sprit/seringa, dupa care se formeaza diferite forme direct in tava de copt. Se dau la cuptorul preincalzit pentru aprox.10-15 min, pana cand capata o forma aurie.



4 comentarii:

MONONOKE KITCHEN spunea...

Mi-ai facut o pofta de fursecuri de zile mari!

violette spunea...

Asta e bine! Sunt foarte bune si foarte usor dr facut!:)

Anonim spunea...

Par bune si usor de
pregatit!
felicitari!

violette spunea...

Mersi Vera!