luni, 14 decembrie 2009

Conopida la cuptor

Ingrediente: o conopida, 2 cepe, 2 oua, 2-3 linguri de smantana, 150 gr. cascaval, 200 gr.sunculita, 50 gr. unt, sare, piper.

Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot ci doar pe jumatate).


Ceapa se caleste in unt iar apoi se adauga sunculita taiata cubulete


Se aseaza intr-un vas un strat de ceapa calita apoi unul de conopida, se condimenteaza cu sare si piper si se continua tot asa terminand cu un strat de conopida.
Ouale se bat bine cu smantana iar apoi se amesteca cu cascavalul ras, iar compozitia obtinuta se adauda peste conopida.


Se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 min.


Un comentariu:

Bucataria mea-Paula spunea...

cred ca e ft buna conopida la cuptor! n am incercat-o decat in 2 feluri... supa crema si salata !:D