Pagini

luni, 4 iulie 2011

Briose cu branza si dovlecei




 O idee rapida pentru micul dejun....sau chiar pentru o gustare intre mese:). Aceste briose moi si pline de branza sunt absolut delicioase... chiar si a doua zi!




Ingrediente:
3 oua
200 gr. cascaval ras
200 gr. dovlecei (dati pe razatoarea mare si scursi de apa)
150 ml iaurt
150 gr. faina
2 linguri ulei de masline
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita praf de copt
piper,


Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se bat iar apoi  se adauga iaurtul, uleiul, sare si piperul. La amestecul de oua se adauga treptat faina si se amesteca usor pana se obtine o compozitie omogena, dupa care se adauga cascavalul ras si dovleceii.


 Se pune compozitia in formele de briose (unse dinainte cu putin ulei ), umpland doar 3 sferturi din fiecare cupa.

 Se lasa la cuptor 25-30 de min....


...dupa ce se scot din cuptor se lasa sa se raceasaca 10 min, dupa care se pot servi!


6 comentarii: