Pagini

marți, 25 mai 2010

Chiftelute din peste


Ingrediente:
  • 500 gr. file de peste
  • o ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • o ling. zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • o felie de paine (fara coaja) inmuiata in apa
  • faina
  • sare si piper
  • 2 ling. de ulei+ulei pt. prajit

  • fileul de peste se toaca marunt.......

  • .........se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul.......



  • .....ceapa verde tocata, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, uleiul, zeama de lamaie, sarea si pipereul. Se framanta bine toate ingredientele......

  • .....dupa care se fac bilute mici, se dau prin faina, iar apoi se prajesc in ulei incins.....


  • .....asa arata dupa ce s-au prajit.....

  • ......si servite cu paste si sos tomat.....



Reteta preluata de aici

2 comentarii:

  1. Imi plac mult chiftelutele din peste. Oare din pangasius crezi ca ies gustoase? Tu ce peste ai folosit?
    Daca iti face placere, un premiu te asteapta la mine pe blog.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nely multumesc pt. premiu si pt. vizita
    p.s ...eu am folosit pt.chiftelute file de merlucius, dar ma gandesc ca se poate folosi orice fel de peste :)

    RăspundețiȘtergere