500 gr. carne de vita
1 ardei verde
o ceapa si jumatate
100 gr. telina - radacina
cativa catei de usturoi
3-4 castraveti murati
2 ling. faina
150 ml smantana
50 ml. lapte
2 ling. ulei
sare, piper
patrunjel verde
- carnea se curata de pielite si se taie fasii
- legumele (ceapa, ardeiul si telina + 3-4 catei de usturoi) se taie julien
- Se pune uleiul la incins intr-o tigaie,se adauga carnea si se caleste cateva minute, pana isi schimba culoarea; peste carne se adauga legumele si apa (cam 1 pahar - cat sa acopera carnea si legumele) si se lasa sa fiarba la foc mic.
- cand carnea este aproape fiarta se adauga si castravetii murati taiati julien si se mai lasa la fiert 10-15 min.
- intre timp se pregateste un sos din faina, smantana si lapte, condimentat cu sare, piper si putin usturoi pisat. cand carnea este fiarta se adauga sosul, se omogenizeaza bine si se mai lasa sa dea un clocot.
- la final se presara partunjel verde tocat
- se serveste cu orice fel de garnitura (cartofi, orez etc), dar cu mamaliga merge tare bine....:)
ce bine poate sa arate tocana asta mmm :D
RăspundețiȘtergereFoarte, foarte apetisant,
RăspundețiȘtergereimi ploua in gura!
Hmmmmmmmmmmm........ce bunatateee !!!Si cu mamaliguta e un deliciu !
RăspundețiȘtergereLa multi ani cu multa sanatate !
@diamond, @mononoke, @sidy- ma bucur tare ca v-a placut tocanita mea :D.
RăspundețiȘtergeremersi de vizita si va mai astept pe la mine....
un deliciu!
RăspundețiȘtergere餐飲設備
RăspundețiȘtergere製冰機
洗碗機
咖啡機
冷凍冷藏冰箱
蒸烤箱
關島婚禮
關島蜜月
花蓮民宿
彈簧床
床墊
獨立筒床墊
乳膠床墊
床墊工廠
產後護理之家
月子中心
坐月子中心
坐月子
月子餐