Pt. umplutura: 200 gr. spanac, o ceapa verde, 3 catei de usturoi, 50 gr. cascaval ras, 2-3 ling.smanatana, sare, piper, putin ulei.
Se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga spanacul spalat bine (doar rupt, nu tocat)
si se caleste cam 2-3 min. pana ce scada apa pe care o lasa. Se adauga smantana, cascavalul ras, sare si piper dupa gust si se mai lasa putin pe foc.
si se caleste cam 2-3 min. pana ce scada apa pe care o lasa. Se adauga smantana, cascavalul ras, sare si piper dupa gust si se mai lasa putin pe foc.
Pt. blat: se face un aluat ca si pentru paine din: faina, apa caldura, drojdie, sare, putin zahar, ulei de masline. Se lasa aluatul la dospit cca o ora.
Se intind 2 foi, Se aseaza prima foaie intr-0 tava rotunda (unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina), se adauga umplutura de spanac iar apoi cea de-a doua foaie. Se presara deasupra cu putin rozmarin uscat, se fac niste crescaturi oblice si se mai lasa cca 1/2 la crescut in tava. Se lasa la cuptor aprox. 20 min.
Ce placintuta faina!
RăspundețiȘtergereMultz'am Goldielocks!
RăspundețiȘtergereO fost tare buna......
bun si sanatos
RăspundețiȘtergere餐飲設備
RăspundețiȘtergere製冰機
洗碗機
咖啡機
冷凍冷藏冰箱
蒸烤箱
關島婚禮
關島蜜月
花蓮民宿
彈簧床
床墊
獨立筒床墊
乳膠床墊
床墊工廠
產後護理之家
月子中心
坐月子中心
坐月子
月子餐