Ingrediente (masura folosita e ceasca de cafea):
- 3 oua intregi
- 3 canite ulei
- 3 canite zahar
- 6 canite faina
- 1/2 lingurita bicarbonat
- zeama de lamaie
- coaja rasa de portocala
- un praf de sare
Ouale se bat bine cu zaharul pana cand devin o pasta cremoasa, se adauga ueiul putin cate putin, coaja rasa de portocala, bicarbonatul stins cu lamaie, putina sare iar la sfarsit faina.
Se obtine un aluat nu prea tare; se pune cate putin din compozitie intr-un sprit/seringa, dupa care se formeaza diferite forme direct in tava de copt. Se dau la cuptorul preincalzit pentru aprox.10-15 min, pana cand capata o forma aurie.
Mi-ai facut o pofta de fursecuri de zile mari!
RăspundețiȘtergereAsta e bine! Sunt foarte bune si foarte usor dr facut!:)
RăspundețiȘtergerePar bune si usor de
RăspundețiȘtergerepregatit!
felicitari!
Mersi Vera!
RăspundețiȘtergere