- 100 ml apa
- 100 ml lapte
- 100 ml ulei
- 150 gr faina
- 5 oua
- un praf de sare
- se amesteca apa cu laptele, uleiul si se pune pe foc.
- cand a inceput sa dea in clocot se adauga toata faina si se amesteca bine pana ce compozitia se desprinde de pe peretii vasului.
- se ia compozitia de pe foc, se lasa putin la racit si se adauga ouale unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare ou.
- se aseaza in tava sub forma de bastonase si se dau la cuptor pt.aprox. 30 de min (la inceput la foc mare, dupa care se reduce flacara).
- 800 ml lapte
- 1 l frisca
- 2 oua
- o budinca
- 4-5 ling. de zahar
- esenta de vanilie
- coaja rasa de portocala
- ouale intregi si zaharul se amesteca bine pana ce se topeste zaharul si se obtine o pasta destul de consistenta
- se adauga praful de budinca, esenta de vanilie, coaja rasa de portocala si laptele
- compozitia obtinuta se pune la fiert pana ce se ingroasa
- cand crema s-a fiert, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca
- in crema racita se adauga 200 gr. frisca (restul se pastreaza pt. ornat)
- se umplu eclerele cu un strat de crema de vanilie, se adauga capsunii taiati cubulete, iar apoi un strat de frisca
- se decoreaza cu frisca si glazura de ciocolata
O duminica frumoasa iti doresc!
RăspundețiȘtergereCe bine arata!!! Te pup.
RăspundețiȘtergereElisa ca si aspect arata bine, dar imi pare rau ca nu poti sa si gusti. :) Am sa scriu reteta maine si pote incerci si tu :). Pa , te pup.
RăspundețiȘtergereValy, merci de vizita! Iti doresc o Duminica deoebita, te mai astept. Pa!
RăspundețiȘtergeresuper retetele tale! as vrea sa gatesc si eu ca tine... dar din pacate sunt incepatoare...)
RăspundețiȘtergerenu se pune nimic de crescut in compozitia pt coji?
RăspundețiȘtergere餐飲設備
RăspundețiȘtergere製冰機
洗碗機
咖啡機
冷凍冷藏冰箱
蒸烤箱
關島婚禮
關島蜜月
花蓮民宿
彈簧床
床墊
獨立筒床墊
乳膠床墊
床墊工廠
產後護理之家
月子中心
坐月子中心
坐月子
月子餐