Ingrediente: 4 cani de faina, 1 cub de drojdie, o mana de zahar, 1/2 kg unt(eu am folosit un pachet de unt si unul de margarina), 1/2 cana de lapte, cateva galbenusuri (eu am pus 4), 1 praf de copt, sare, scortisoara, mac, nuca, mere, zahar vanilat.
Mod de preparare:
- in mijlocul fainii se face cuib, se pun galbenusurile, drojdia, praful de copt, praful de sare, zaharul si untul taiat bucatele;
- se amesteca bine toate ingredientele, pana incepe sa se incorporeze untul in faina;
- se adauga laptele si se continua sa se framante pana devine o coca moale (daca e cazul se mai poate adauga putin lapte)
- nu trebuie sa se topeasca de tot untul
- cand aluatul e gata framantat se face sul si se lasa la dospit cca o ora
Umplutura: nuca (macinata si fiarta in lapte), mere si mac
- dupa ce aluatul a dospit se taie in bucati (depinde de cate rulouri vreti sa faceti; eu am facut 8)
- se intinde o foaie subtire, se aseaza umplutura intr-o margine, se ruleaza si se da la cuptor
Iti ofer cu drag premiul "Lovely blog", te astept sa il ridici de la mine de pe blog!
RăspundețiȘtergere餐飲設備
RăspundețiȘtergere製冰機
洗碗機
咖啡機
冷凍冷藏冰箱
蒸烤箱
關島婚禮
關島蜜月
花蓮民宿
彈簧床
床墊
獨立筒床墊
乳膠床墊
床墊工廠
產後護理之家
月子中心
坐月子中心
坐月子
月子餐