Ingrediente:
450 g ficatei pui;
250 g ciuperci;
2 morcovi;
2 cepe;
150 g faina, condimente, 3 linguri smantana, 1 pasta tomate, 1 lingura pasta ardei, 1 lingura hrean.
Mod de preparare:
Ficatul se curata, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se da prin faina si se pune la prajit in ulei incins. Se lasa la prajit 2-3 min. pe fiecare parte dupa care se scot intr-un vas. In acelasi ulei incins se pun la calit ceapa taiata Juline si morcovii. Se adauga pasta de ardei si hreanul, o canita de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie morcovul. Cand morcovul este aproape fiert se adauga ciupercile taiate in patru. Se mai lasa cateva minute pe foc, dupa care se adauga amestecul de smantana si pasta de tomate. Se adauga ficateii, se condimenteaza si se mai da un clocot.
Se serveste cu pilaf de orez sau cartofi piure.
In my blog Delicious for kids,i give to you some award.If you wont take it.
RăspundețiȘtergereNice post!
餐飲設備
RăspundețiȘtergere製冰機
洗碗機
咖啡機
冷凍冷藏冰箱
蒸烤箱
關島婚禮
關島蜜月
花蓮民宿
彈簧床
床墊
獨立筒床墊
乳膠床墊
床墊工廠
產後護理之家
月子中心
坐月子中心
坐月子
月子餐